Hantera datorer och håll dem uppdaterade

upKeeper Free ger dig möjlighet att använda upKeeper Manager med fördefinierade applikationer och våra vanligaste funktioner.

Så snart du har installerat upKeeper-klienten på en dator kan du hantera den oavsett var den befinner sig så länge den är ansluten till internet. Du kan snabbt komma igång med molntjänsten och skapa dig en bild av gränssnittet och tillgängliga rapporter.

Registrera dig nu

Registrera ett konto i vår upKeeper Free-portal. Det är helt gratis och förutsättningslöst. Ha så kul!

Vad kan du göra med upKeeper Free?

Hanterade fördefinierade applikationer

Du kan installera, avinstallera och återinstallera applikationerna som finns i upKeeper Free på enskilda datorer eller grupper av datorer. Antalet och typen av tillgängliga applikationer kan förändras med tiden.

Rapporter

Du har tillgång till ett antal rapporter för att få individuell eller allmän information om de datorer som är registrerade i systemet. Antalet och typen av tillgängliga rapporter kan ändras med tiden.

Exekvera kommandon

Du kan skicka kommandon för inventering, köra filer, starta om eller stänga av enskilda datorer eller grupper av datorer.

Kom i gång

För att komma igång måste du registrera dig. När du har registrerat dig och de uppgifter du lämnat har verifierats får du tillgång till upKeeper Free-portalen som innehåller detaljerad information och instruktioner. Som Free-användare kan du registrera och hantera upp till 100 datorer.

Vill du registrera dig för upkeeper Free? Det är lika enkelt som 1-2-3. Klicka på registreringsknappen och följ instruktionerna.